Hillerød Skytteforening optager kun medlemmer, der kan vandelsgodkendes af politiet og som minimum er 15 år.

Hvis du ønsker at blive medlem af Hillerød Skytteforening, skal du i første omgang komme til en prøveskydning som afholdes den første onsdag i måneden. Ønsker du at prøve yderligere skal du komme de efterfølgende 2 onsdage kl 18, hvor der vil være en instruktør til stede.

Du skal sende en mail med navn, alder og kontaktoplysninger samt hvorvidt du ønsker at skyde med riffel eller pistol. Skriv lidt om dig selv samt tidligere erfaring med skydning og hvorfor du vil starte på skydning.

Når du møder op til en prøveskydning, skal du huske at medbringe 2 forskellige ID-kort. Det ene kort skal være et billede-ID eller et sygesikringskort. Dit navn, adresse og fødselsdato vil blive registreret i forbindelse med skydningen.

En prøveskydning for riffelskytter koster 100 kr. Prøveskydning for pistolskytter koster 200 kr.